Защо да предпочетем архитектурно студио, а не архитект на свободна практика?

Архитектурните студиа предлагат пълен набор от услуги при разработването и изпълнението на дизайна на апартамент, къща, офис, ресторант, търговски център и други.

Събраните в екип професионалисти, ще разработят уникален проект за Вас, който да отговаря на всички функционални и естетически изисквания. 

Дизайнерският проект на апартамент, къща, ресторант или търговски център включва цялата необходима документация за реализация и въплъщение и живот на образа, създаден от архитектите и дизайнерите на студиото.

Архитектурните студиа имат богат опит в архитектурното проектиране в различни насоки, от изпълнението на индивидуални проекти на частни къщи и вили до проектирането на обществени сгради, комплекси, села и квартали. Архитектурното проектиране е сложен, многостранен процес, който включва, както издаването на самата проектна документация, така и избора на всички материали, оборудване, полеви надзор през цялото строителство, до изпълнението му.

Архитектурните студиа могат да предоставят услуги за всички видове графичен дизайн, включително разработване на лога, фирмена идентичност, брандиране, разработване на графични изображения и елементи с всякаква сложност. 

Професионалисти, работа в екип, генериране на идеи, обсъждане на плюсове и минуси. Само по време на дискусията може да изкристализира идеята, да се разкрие вярното решение. Това е голям плюс, който дава предимство при избора на архитектурно студио пред ползването на архитект на свободна практика.

Публикувано в Общи. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *