Как да заявя консултация с архитект?

Съществуват варианти  за консултиране с архитект.

1/. Консултация онлайн.

– В този случай се архитектът се подготвя поне час преди консултацията, прави скици на оформления, подбор на стилове, търси необходимите връзки. Подготовката може да бъде включена в цената на консултацията.

– Срещате се онлайн и обсъждате идеи. В проектите няма дреболии, така че се обръща дължимото внимание и на най-малките детайли.

– Всички скици и връзки, след консултация, ще Ви бъдат изпратени по пощата.

2/. Консултация с архитект може да бъде направена и по телефона. 

За нови клиенти, най-често, първото обсъждане на техния инвестиционен проект  е напълно безплатно. Целта е клиентът да получи оферта, за да бъде ориентиран и да планира бюджета си.

3/. Как протича консултация с архитект на живо? 

Архитектът идва на Вашия обект, проучва обстойно ситуацията. Предлага решения под формата на скици, съвети. Отговаря на всички въпроси, зададени по темата. Освен това, ако сте забравили нещо или имате идея, след като разгледате предложенията на архитекта, в рамките на определено време след консултацията можете да се обадите на архитекта и да получите отговори на Вашите въпроси.

4/. Консултация в офиса на архитекта или студиото.

В офиса на архитектурно студио Вие можете да получите високо квалифицирана консултация по всички въпроси, които се отнасят към всичко, свързано с желания от Вас проект. Консултацията може да бъде, както безплатна, така и платена. Това се определя от конкретното обслужване.

Публикувано в Общи. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *